FERM-PASZ - Piskl?

Mieszanka paszowa pe??noporcjowa (kruszonka/sypka) przeznaczona dla ma??ych kurcz?t hodowlanych lub rze??nych od pierwszego dnia ??ycia piskl?cia do III tygodnia ??ycia. Optymalny poziom sk??adników pokarmowych zapewnia intensywny wzrost, a ??atwo przyswajalne sk??adniki paszy stymuluj? jej pobranie oraz korzystne dzia??a na uk??ad pokarmowy zapewniaj?c równomierny rozwój i wzrost.
 

 Warto??? gwarantowana:       

Energia met.   MJ       11.80

Energia met.   Kcal     2 850

Bia??ko ogólne  %         18.00

Lizyna %         0.90

Metionina        %         0.45

Met. + Cystyna          %         0.65

Treonina         %         0.70

Tryptofan        %         0.20

T??uszcz           %         2.30

Wap??  %         0.90

Fosfor %         0.75

Sód     %         0.15

??elazo mg       50.00

Cynk   mg       60.00

Mangan          mg       80.00

Mied??  mg       9.00

Jod      mg       0.5

Kobalt  mg       0.30

Selen   mg       0.25

Witamina A     j.m.      12 500

Witamina D     j.m.      3 000

Witamina E     mg       50

Kokcydiostatyk          mg       +

 

<<< Powrót
Dodano: 15 Luty 2022

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie

ue
ue
W ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 poddziałania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” zostanie zrealizowana operacja pod tytułem wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez uruchomienie w zakładzie produkcji pasz oraz rozbudowę magazynu zbożowego i realizację inwestycji przeciwdziałającej zmianom klimatu, mająca na celu zwiększenie konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez budowę nowoczesnej bazy magazynowej oraz uruchomienie produkcji pasz i wdrożenie inwestycji służącej przeciwdziałaniu zmianom klimatu. Na skutek realizacji operacji zostanie osiągnięty wskaźnik operacji: utrzymanie poziomu umów długoterminowych zawartych z producentami rolnymi na zakup surowca/przyjęcie do usługowego przetwarzania lub przechowywania w ilości co najmniej 50%.

Odwiedzin: 171476