PIAST- Indyk 1G
Indyk 1G - od 0 do 4 tygodnia ??ycia, kruszonka
SK?AD: pszenica, pszen??yto, ??ruta sojowa, rzepak, makuch rzepakowy, t??uszcz zwierz?cy, fosforan dwuwapniowy, w?glan wapnia, chlorek sodu, w?glan sodu
sk??adniki:
- Bia??ko ogólne 24,5%
- energia metaboliczna 11,8
- w??ókno surowe 3,4-4,0
- lizyna 1,6%
- metionina+cystyna 0,58%
- wap?? 1,04%
- fosfor ogólny 0,73
- witamina A 15000 jm/kg
- witamina D3 4000 jm/kg
- witamina E jm/kg 60
+kokcydiostatyk
+bakteriostatyk
+wiek skarmienia 0-4 tygodni
Dodano: 21 Luty 2022
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
W ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 poddziałania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” zostanie zrealizowana operacja pod tytułem wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez uruchomienie w zakładzie produkcji pasz oraz rozbudowę magazynu zbożowego i realizację inwestycji przeciwdziałającej zmianom klimatu, mająca na celu zwiększenie konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez budowę nowoczesnej bazy magazynowej oraz uruchomienie produkcji pasz i wdrożenie inwestycji służącej przeciwdziałaniu zmianom klimatu. Na skutek realizacji operacji zostanie osiągnięty wskaźnik operacji: utrzymanie poziomu umów długoterminowych zawartych z producentami rolnymi na zakup surowca/przyjęcie do usługowego przetwarzania lub przechowywania w ilości co najmniej 50%.