PIAST- Kr??lik JUNIOR
Sk??ad:
susz z traw, otr?by pszenne, wys??odki buraczane prasowane i melasowane , ??ruta poekstrakcyjna s??onecznikowa, j?czmie??, pszenica, ??ruta poekstrakcyjna rzepakowa, gluten pszenny paszowy, ??ruta poekstrakcyjna sojowa modyfikowana genetycznie, susz z lucerny, olej ro??linny, chlorek sodu, w?glan wapnia
Sk??adniki:
- bia??ko surowe 15,9%
- w??ókno surowe 14,63%
- oleje i t??uszcze surowe 3,1%
- popió?? surowy 7,16%
- wap?? 0,99%
- fosfor 0,55%
- sód 0,30%
- lizyna 0,75%
- metionina 0,55%
- witamina A 10 000 jm/kg
- witamina D3 1500 jm/kg
Dodano: 21 Luty 2022
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
W ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 poddziałania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” zostanie zrealizowana operacja pod tytułem wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez uruchomienie w zakładzie produkcji pasz oraz rozbudowę magazynu zbożowego i realizację inwestycji przeciwdziałającej zmianom klimatu, mająca na celu zwiększenie konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez budowę nowoczesnej bazy magazynowej oraz uruchomienie produkcji pasz i wdrożenie inwestycji służącej przeciwdziałaniu zmianom klimatu. Na skutek realizacji operacji zostanie osiągnięty wskaźnik operacji: utrzymanie poziomu umów długoterminowych zawartych z producentami rolnymi na zakup surowca/przyjęcie do usługowego przetwarzania lub przechowywania w ilości co najmniej 50%.